Tentang kita

Rumah > Tentang kita

Sejarah kita

Qingdao Juxing Machinery & Mold Co., Ltd.was ditubuhkan pada tahun 1995 di Jiaozhou bay -Jiaozhou Kawasan Perindustrian Selatan yang cantik.

01.jpg02.jpg
01_副本.jpg


Kilang kami

Juxing Mold telah terlibat secara profesional dalam pelbagai bentuk die & acuan yang sedang berkembang, mereka bentuk, mengeluarkan lebih daripada sepuluh tahun terakhir, dan khususnya memberi perhatian yang besar kepada Mesin penyemperitan plastik, plat, lembaran dan acuan extruding flim, acuan suntikan dan pemutus mati. Berdasarkan pengalaman praktikal bertahun-tahun, kami telah berjaya dalam mengembangkan dan mengeluarkan semua jenis mono-layer & multiplayer extruding mold flat, single, double atau tiga clours spinneret distributing dan banyak jenis Screen Changer dan sebagainya.

Syarikat itu memaksa banyak syarikat profesional yang terlibat dalam industri pembuatan acuan. Dengan CNC besar, mesin ukiran acuan, mesin pelepasan kawalan berangka, mesin edm. Keupayaan, peralatan canggih. Kami berada dalam jangka panjang bekerja sama dengan banyak kilang extruding jentera & papan jentera menengah, menegaskan kualiti yang baik, dan memenangi sokongan dan kepercayaan pelanggan dan pelanggan kami. Dengan lebih banyak keyakinan dan dengan perkhidmatan yang bertimbang rasa & sempurna, Juxing hari ini akan melakukan yang terbaik untuk memenangi pengiktirafan lebih ramai pelanggan. untuk menjadi kawan baru Juxing!

Produk kami

Mesin penyemperitan plastik, plat, lembaran dan acuan extruding flim, acuan suntikan dan pemutus mati.

Permohonan Produk

01_副本3.jpg02_副本2.jpg


Sijil kami

01_副本2.jpg02_副本1.jpg03_副本1.jpg

04_副本1.jpg05_副本.jpg06_副本.jpg

07_副本.jpg08_副本.jpg09.jpg


Peralatan Pengeluaran

01_副本1(001).jpg03_副本.jpg
04_副本.jpg06.jpg
07.jpg08.jpg