Mesin penyemperitan

Pengeluar Mold Suntikan Plastik

acuan suntikan plastik - Acuan suntikan, acuan suntikan, acuan suntikan pengilang / pembekal di China, menawarkan Acuan Suntikan Plastik untuk Perlindungan Pam Minyak Auto, Acuan Suntikan Plastik dan sebagainya.

Product details

pengeluar acuan suntikan plastik


Info asas

  • Model NO .: JX

  • Kod HS: 8480710090

  • Mod Pembentuk: Acuan Suntikan


Penerangan Produk:

Kami mengkhususkan diri dalam acuan suntikan plastik, dan mempunyai pengalaman yang kaya pada acuan otomatis, acuan pencetak, pengimbas, mesin fotokopi, kotak, mainan, alat elektrik, suara, DVD, Mp3, USB, penghawa dingin, telefon bimbit, kereta bayi, tracery bahagian, suis, botol kosmetik, botol syampu, kipas bahagian peminat dan pembuatan suntikan ganda, dan sebagainya.

car saucer 01.jpgmengecas pos 09.jpg

black plastic plug.jpgpicch block 5.jpg


Kelebihan kami:

Kami menggunakan perisian UG / Pro E / Auto CAD untuk merangka acuan, loji itu dengan semua kemudahan lengkap dan moden, jumlahnya kira-kira 127 peralatan. Jurutera kami mempunyai lebih daripada satu dekad pengalaman kerja yang dapat membantu pelanggan kami untuk menjimatkan tenaga, masa, dan kos projek. Dan dengan kemudahan yang baik dan jurutera percuma, kami mampu melakukan acuan perolehan untuk kebanyakan bahagian dan kami dapat mengawal toleransi acuan pada keperluan pelanggan.

shebei.jpgrenzheng.jpg

Ingin produk kami akan membantu perniagaan anda.


Sebarang pertanyaan, sila beritahu kami.


Terima kasih.

Hot Tags: pengeluar acuan suntikan plastik, China, pengeluar, pembekal, disesuaikan, harga rendah, berkualiti tinggi, sepanjang hayat
Barangan yang berkaitan
Feedback