Produk Plastik

Aksesori plastik kerusi disesuaikan.

Syarikat kami menghasilkan aksesori kerusi selama bertahun-tahun. Kami mempunyai peralatan mencetak suntikan kami sendiri yang dapat memantau dan mengubahsuai masalah jamur pada setiap saat. Kami menyediakan perkhidmatan sehenti, dari reka bentuk, pengeluaran, perkhidmatan, dll.

Product details

Aksesori plastik kerusi adat.


Tempahan Suntikan Suntikan Tempahan Khas / Bahagian Molded Suntikan Plastik


Detail:

1. Nama bahagian: Aksesori plastik kerusi (acuan suntikan plastik)

2. Bahan plastik: ABS dan sebagainya

3. Bahan rongga: Boleh disesuaikan

4. Kehidupan acuan: tembakan 1000k atau mengikut keadaan kuantiti pelanggan untuk membuat keputusan dengan menjimatkan kos untuk pelanggan kami.

5. Standard asas acuan: Standard tempatan LKM, DME atau HASCO, Sesuaikan mengikut keperluan pelanggan

6. Standard acuan aksesori: LKM, DME, HASCO, MISUMI, Meusburger, CUMSA, Progressive, INCORE, HRS, Husky, YUDO, GSW DIN standard, BOHLER, standard AISI, DAIDO JIS standard, PUNCH etc mengikut pelanggan kami.

part 23.jpgbahagian 29.jpg

part 32.jpgbahagian plastik 06-6.jpg

Qingdao Juxing Machinery & Mold Co., Ltd.was ditubuhkan pada tahun 1995 di kawasan Jiaozhou bay -Jiaozhou Kawasan Perindustrian yang indah.

Juxing Mold telah terlibat secara profesional dalam pelbagai bentuk die & acak yang sedang berkembang, mereka bentuk, menghasilkan lebih daripada sepuluh tahun terakhir, dan khususnya memberi tumpuan kepada plat, lembaran dan acuan extruding, acuan suntikan dan pemutus mati. Berdasarkan pengalaman praktikal bertahun-tahun, kami telah berjaya dalam mengembangkan dan mengeluarkan semua jenis mono-lapisan & multiplayer extruding acuan datar, tunggal, dua atau tiga clours spinneret mengedarkan dan pelbagai jenis Screen Changer dan sebagainya.

Kami dalam tempoh yang lama bekerja sama dengan banyak kilang-kilang extruding machinery & board menengah, menegaskan kualiti yang baik, dan memenangi sokongan dan kepercayaan pelanggan dan pelanggan kami. Dengan lebih banyak keyakinan dan dengan perkhidmatan yang bertimbang rasa & sempurna, Juxing hari ini akan melakukan yang terbaik untuk memenangi pengiktirafan lebih ramai pelanggan. Selamat datang anda menjadi kawan baru Juxing!

Sijil: ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, GB / T28001-2011, SGS.

Kelebihan kami:
1.OrganisasiPenghantaranKemudahanKemudahanKemudahanKemudahanKemudahanKemudahanKemudahanKemudahanKeselamatan

2. Kami mempunyai peralatan mencetak suntikan kami sendiri yang boleh memantau dan mengubahsuai masalah acuan pada bila-bila masa
3. Aftertrialproduction, wewillcheckthesamplestomakesureeverything areright

4.Windowsendthesampleanddimensionreporttoourclientsforapproval
5. Aftereverythingisok, wewilldofinalinspectiononthemoldsandproductsbeforeshipment.

Hot Tags: kerusi disesuaikan aksesori plastik., China, pengeluar, pembekal, disesuaikan, harga rendah, berkualiti tinggi, sepanjang hayat
Barangan yang berkaitan
Feedback